Frölunda HC

Prova att söka efter det. En segrare kunde inte koras förrän efter straffar där Frölunda var starkast och avgjorde matchen.

Start Frolunda Indians Sverige

Livescore tulokset League One 20212022 sarjataulukko ja ottelutiedot maalintekijät punaiset kortit kokoonpanot.

. Segern var Skellefteås sjunde på de senaste nio matcherna. Den tredje perioden i matchen mellan Frölunda och Örebro blev en riktig nagelbitare. Skellefteå tog kommandot även i andra perioden.

Hittade du inte vad du letade efter. Laget gick upp till 2-0 innan Frölunda reducerade. Frölunda HC - VIGEROSSALDRIG.

Dagens match mellan Frölunda och Örebro blev en jämn kamp på isen och med exakt sju minuter kvar av matchen stod det 3-3. Därefter handlade dock allt om Skellefteå och innan. Skellefteå vann mötet i SHL på hemmaplan mot Frölunda med 5-2 1-0 3-1 1-1.